Forfatter

Så har jeg hentet min præmie, for 1000 kr garn… 

  
Der er meget garn… Jeg har lige været inde hos Anita Garn og Strik, i Brønshøj her til middag. Jeg valgte at hente min præmie hos Anita garn, fordi i denne butik får du altid en super service, hjælp, og altid glade medarbejdere.. Alt dette garn er en præmie jeg har vundet hos Mayflower, en konkurrence jeg ved et tilfælde deltog i på Instagram.


Jeg glæder mig helt vildt til at gå i krig med alt dette garn… Og jeg vil til hver en tid anbefale at besøge Anita Garn. Det kan du evt gøre via dette link: Anita Garn på Facebook. Eller besøge hjemmesiden, ved at trykke: Her


//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder