Forfatter

Så har jeg hentet min præmie, for 1000 kr garn… 

  
Der er meget garn… Jeg har lige været inde hos Anita Garn og Strik, i Brønshøj her til middag. Jeg valgte at hente min præmie hos Anita garn, fordi i denne butik får du altid en super service, hjælp, og altid glade medarbejdere.. Alt dette garn er en præmie jeg har vundet hos Mayflower, en konkurrence jeg ved et tilfælde deltog i på Instagram.


Jeg glæder mig helt vildt til at gå i krig med alt dette garn… Og jeg vil til hver en tid anbefale at besøge Anita Garn. Det kan du evt gøre via dette link: Anita Garn på Facebook. Eller besøge hjemmesiden, ved at trykke: Her


//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder