Forfatter

Gratis hækleopskrift pung.

  

Du skal bruge: 

Bomuldsgarn og passende størrelse nål.  Jeg har brugt noget lidt tykt bomuldsgarn, og hæklenål 4,5. 

Forkortelser:

Omg: omgang

Lm: luftmaske

Fm: fastmaske

Hstm: halvstangmaske i forreste maske (du skal være opmærksom på, at du hækler rundt, og ikke får det mønster du normalt får ved kun at hækle i et maskeled) 

Km: kædemaske

Opskrift:

Start med at lav 28 lm plus 1 lm at vende med. Omg 1: Hækle 1 fm i 2. m fra nålen, fm, og i sidste lm  hækl 3 fm, nu skal du over på den anden side af lm og hækle rundt. fm, og i sidste lm (den du startede med laver du 3 fm. Sæt evt en markør i den sidst hæklede maske inden du fortsætter. 

Omg 2. Her skal du gøre det samme som i omg 1 med fm. 

Omg 3-6: du skal nu bruge Hstm i alle masker, i denne runde tager du ikke ud. Efter denne omgang har jeg skiftet farve. 

Omg 7-11: Hstm i alle masker. Efter denne runde har jeg skiftet farve. 

Omg 12: Hstm i alle masker. 

Omg: 13-16: her i de sidste 4 rækker hækler du fm rundt, i begge maskeled og afslut med en km hæft ender og sæt evt foer og lynlås i pungen. 

God fornøjelse. Og tak fordi du har klikket forbi bloggen og denne opskrift… 

Følg bloggen på Facebook, bloglovin, eller følg bloggen og få en mail når der kommer nye indlæg på bloggen. 

Godt nytår

// June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder