Forfatter

La Luna (Månen) Hækleopskrift på tørklæde.

Det er 1. December…Og mit design på tørklædet kan nu købes som opskrift… Jeg har haft en masse testhæklere, og opskriften skulle gerne være lige til at gå til.
Hæklefasthed, garnforbrug og en masse andet der vigtigt at vide, står i opskriften.. Jeg kan dog fortælle at tidsforbrug fra start til færdig projekt, er ca 6-8 timer, så hvis du kan li’ at se et hurtigt resultat, så er dette tørklæde lige noget for dig… Der er 2 opskrifter i en, dvs at du har mulighed for to forskellige resultater af opskriften… ( OBS EFTER OPSKRIFTEN ER BLEVET GJORT GRATIS TILGÆNGELIG ER DER NU KUN ET SPOR)

Kunne du tænke dig opskriften helt gratis? Så tryk her for gratis download

Model A

Model A

Model B

Model B lavet i Uld, noget andet garn end det i opskriften, så det kan lade sig gøre…


Model B

//June.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

18 reaktioner

 1. Hvor lange er dine månetørklæder? Og hvilken garntype eller nål laves den på?
  Spørger fordi jeg leder efter en opskrift hvor den ikke hækles på en større nål end 4

  1. Hej Pia, her bliver der hæklet på større pind end 4 desværre, der kan bruges alle former for garn, så længe man kan ramme den oplyste hæklefasthed, men man kan selvfølgelig også tage en chance og tage det garn og nål man har lyst til, og så håbe på det bedste 🙂
   Tørklæderne har en længde mellem ca 1,85 cm og 2,15 cm.

   Glædelig jul…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder