Forfatter

Give Away! Er du kreativ? 

Vinderen er fundet, og navnet blev La Luna (Månen)

Hvis du er kreativ, så har du mulighed for at vinde min helt nye opskrift, på et tørklæde… Det hat været en kamp med at skrive ned, da jeg er meget visuel, så min opskrift er startet med en tegning. Jeg kan lige så godt sige det som det er, resultatet blev 1000 gange bedre end min visuelle idé… 

  
Med denne opskrift er der mange muligheder, og jeg foreslår 3 forskellige muligheder i opskriften, så du har mulighed for at vinde en opskrift, med 3 i 1… 

Opskriften bliver mulig at købe 1 december til 20 kr. 

Giv dit bud på et navn i kommentarfeltet, så deltager du i konkurrencen… 

Men husk at det kan ikke blive et navn der allerede er blevet brugt…

Vinderen bliver offentliggjort den 30 november…

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

65 reaktioner

    1. Du behøver ikke rette i din kommentar, eller skrive en ny, men bliver lige nødt til at gøre opmærksom på at boomerang ikke er en mulighed da der allerede findes en fantastisk opskrift med dette navn 😉

  1. Det skal da hedder Ynglingsjalet / Ynglingstørklædet, da det helt bestemt ligner en model, der bliver en favorit ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder