Forfatter

Twist’N’Warm gratis Hækleopskrift på hue/pandebånd

Nu får i den… Opskriften på Twist’N’Warm…

 

Opskriften kan du downloade via dette link.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til mig på mail, june@garno.dk

Opskrift og copyright tilhører Zensie.dk og Garno du må derfor ikke gengive opskriften helt eller delvist, uden mit samtykke, det samme gælder billederne. Du må ej heller sælge min opskrift, eller dit færdige resultat. Tilgengæld må du gerne vise dit færdige resultat på. De sociale medier og du må gerne hashtagge på Instagram med #TwistNWarm og #Zensie #Håndarbejdemedpersonlighed så jeg kan se jeres flotte resultater… 

//June.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder