Twist’N’Warm gratis Hækleopskrift på hue/pandebånd

Nu får i den… Opskriften på Twist’N’Warm…

 

Opskriften kan du downloade via dette link.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til mig på mail, june@garno.dk

Opskrift og copyright tilhører Zensie.dk og Garno du må derfor ikke gengive opskriften helt eller delvist, uden mit samtykke, det samme gælder billederne. Du må ej heller sælge min opskrift, eller dit færdige resultat. Tilgengæld må du gerne vise dit færdige resultat på. De sociale medier og du må gerne hashtagge på Instagram med #TwistNWarm og #Zensie #Håndarbejdemedpersonlighed så jeg kan se jeres flotte resultater… 

//June.

Facebook
Twitter
Pinterest

Læs mere

Vil du i kontakt med mig?

Tryk på knappen herunder og skrive til mig

Kontakt

Udfyld formularen herunder

Velkommen

Se ordre, kommenter på opslag og meget mere.