Forfatter

Hækling og “vinterboomerang”

   
Med mit nye hæklede tørklæde kan jeg holde varmen hele vinteren… Jeg har fundet en opskrift, som passer til mit temperament, det går nemlig ikke for langsomt… Ja jeg ved det godt, nogle af de ting man hækler må gerne tage noget tid, så længe man hygger sig med det… Men dette tørklæde må været svaret på en hurtig julegave.. Jeg har hæklet det over to aftner, og når jeg først er i gang, skal der meget for at jeg lægger det fra mig igen… 

Opskriften hedder vinterboomerang og kan købe via linket her: Vinterboomerang

Jeg er tidligere kørt surt i seagul og vinkelsjalet, fordi jeg ikke føler at jeg kommer nogen vegne… Men fordi man ved dette tørklæde bruger en større nål, det virker bare mere overskueligt, når man kan se et resultat rimelig hurtigt… 

  
Det er sjovt når ens tørklæder efter samme opskrift, kan blive SÅ forskellige, når bare man skifter farver….

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder