Forfatter

Vinderne af den første give away…

Undskyld mine dage forsinkelse på at udpege dem der vandt min Give away… Men vi har simpelthen ligget i sygdom her hjemme, og overskuddet har slet ikke været der… 

Jeg har besluttet at alle der har kommenteret på min Give away er vindere… Og har dermed besluttet at min opskrift kommer til at ligge her på bloggen, som en gratis Hækleopskrift… Så alle kan få glæde af den…

Dog har jeg udpeget et navn til min opskrift, og vinderen af navnet vil modtage 2 garnnøgler af bomuld og 2 hæklenåle, nr 2,5 og 3,5.. 

  
Vinderen blev, Anja med navnet Twist’N’Warm. 

Inden fredag vil alle læsere på bloggen have mulighed for at få et indblik i opskriften, da den som sagt bliver gratis og tilgængelig her på bloggen…

Jeg håber i vil tage godt imod min beslutning om at gøre opskriften gratis… 

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder