Forfatter

Den første GIVE AWAY… Hækleopskrift

Nu har du alletiders mulighed for at blive en af de første der får min opskrift på min hæklede “hue” som egentlig er et pandebånd… Men det er super smart, for ikke nok med det er bredere end andre pandebånd, så er der også plads til opsat hår, hvilket jeg synes kan give problemer med en alm hue…

Jeg udlodder derfor 10 opskrifter… Og alt du skal gøre er, at kommentere her på opslaget som kommentar. Og i din kommentar vil jeg bede dig om at skrive, hvad min opskrift skal hedde… 

Hvis det er dit navn jeg bruger til min opskrift, kvittere jeg med en lille ekstra ting… 

Vinderne bliver fundet og offentliggjort søndag den 1. november kl 18. 

Hvis du ikke bliver en af de 10 heldige, så fortvivl ikke, du vil have mulighed for at købe opskriften til 15 kr, ved at sende mig en mail på june@kreazen.dk så får du derefter de oplysninger der skal bruges, og efterfølgende vil jeg sende den pr mail…//June.

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

15 reaktioner

  1. Spiral ørevarmer.
    Håber sådan at jeg kan blive en af dem der vinder.. Står faktisk lige og skal til at lave julegaver, og denne vil passe perfekt ind…

  2. Den skal da hedde snehvide ørevarmer. Den er bare mega fed, håber jeg blir en af de heldige der vinder opskriften 🙂
    Go weekend 🙂

  3. Topløs pandebånd. Super smart og ville meget gerne have opskriften. Er ikke så god til at bruge hue, men denne er da smart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder