Forfatter

Gratis hækle opskrift på nissehoved (Julemand)

Jeg kan nu i dag dele denne virkelig søde opskrift på en hæklet rund julemand, eller julenisse om man vil… Opskriften er oprindelig lavet af  Johanne Pfeiffer og det er også Johanne der har givet mig lov at dele den her på bloggen med alle jer.. Juhhuuu

  


OPSKRIFT på nissehoved:(julemand)Garn: Jeg har brugt babygarn og strømpegarn, hæklenål str. 3.

Lyserødt garn
1 magisk ring el. 4 lm saml m 1 km.
1.omg. 2lm (erstatter 1 stgm) 11 stgm i ringen = 12 m. Saml hver omg. m 1 km i den 2.lm
2.omg. 2 lm, 2 stgm i hver m slut m1 stg i sidste m = 24 m
Hvidt garn
3 omg. 2 lm. 2 stg i hver m på halvdelen af maskerne = 24 m og 1 fm i hver af resten = 12 m
4 omg. Hækl nu 12 musetakker slut af m 1 km
Rødt garn
2 lm derefter 2 fm i hver m. (fastmaskerne) Derefter er der frit slag alt efter hvor lang, kort smal el. bred huen skal være. (Jeg laver dem forskellige)
Næse
Slå 5 lm op, 1 fm i hver saml m 1 km sy på ansigtet.
Skæg

Vikl hvidt garn om 4 fingre 5 gange,bind tråd(garn) om midten montér på ansigt og klip det til.

øjne og mund broderes på.
Kvast på hatten.
hvidt garn: 3 lm 3 dstgm, træk garnet gennem alle maskerne.
Rigtig god fornøjelse
Skrevet af Johanne Pfeiffer
//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder