Mange har efterspurgt en beskrivelse af dette tæppe.. og her kommer den så…

Jeg har brugt almindelig bomuld (8/4) 3 tråde af gangen, størrelse nål jeg har brugt nr 8. Jeg er startet med 3 farver, og efter et stykke har jeg skiftet en farve ud for hver række jeg har lavet… Nogen ruller har jeg haft 3 nøgler på lager af, så der har alle tre været i brug samtidig.

Samlet garnforbrug: ca. 780 gram.

Mht opskrift, så er jeg startet med 4 luftmasker og samlet med en kædemaske, (hvis du foretrækker magisk ring kan dette også bruges) har så hæklet 2 luftmasker og 12 stangmasker i ringen, og sluttet omgangen med en kædemaske i første stangmaske !OBS!! ikke i luftmaskerne! Starter hver runde med 2 luftmasker og slutter hver omgang med 1 kædemaske i første stangmaske. Så har jeg hæklet 2 stangmasker i hver maske, og herefter har jeg udvidet som man plejer, dog er jeg stoppet med det efter 8 runder og udvider nu som jeg har lyst til, dog aldrig samme sted som forrige omgang, for at holde det rundt… Hvis du vælger at tage udtagninger samme sted rundt som sidste runde, risikere du at tæppet får kanter, i stedet for at være rundt.

Det er sjovt at tage billeder undervejs i arbejdet, for hver farve der kommer til, ændre tæppet nemlig udtryk, se selv neden for…

 
  
    
   
  
Min hund Eddie elsker simpelthen når jeg laver noget nyt, som jeg lægger på gulvet, for han tror ALTID det er til ham..

Det sorte læder mærke der sidder på mit tæppe, det har jeg selv lavet af noget rest læder jeg havde liggende..
  
//June