Forfatter

Hæklede bomuldsrondeller, opskrift på dansk.

  
Hvis der virkelig er noget der kan irritere mig, så er det vat.. specielt vatrondeller når jeg kommer til at bruge den forkerte side som laver fnuller, for så klør det i næsen, og jeg ligner en snemand der er ved at smelte i ansigtet..

Løsningen på mit problem må være vatrondeller som er hæklede.. og jeg har fået den store ære at udgive en dansk opskrift som er oversat til dansk fra engelsk af: Pia Petersen

Pia Petersen har fået lov til at oversætte: denne opskrift som er lavet af www.whatyousow.co.uk

Her får du opskriften direkte på bloggen..

Hæklede bomuldsrondeller 19. august 2015

bomulds

 

Du skal bruge hæklenål nr 4 og noget bomuldsgarn efter dit valg, ca 8 meter.

Slå 4 luftmasker op og lav dem til en cirkel med en kædemaske i den første luftmaske.

  1. omgang: 1 lm *boble (omslag, hent garnet gennem hullet, omslag, hent garnet gennem hullet, omslag, hent garnet gennem hullet, omslag, hent garnet gennem hullet igen, omslag, hent garnet gennem hullet, omslag og igennem alle 11 masker på én gang, lav et omslag igen og træk igennem masken)* gentag * – * 7 gange afslut omgangen med en kædemaske gennem mellemrummet mellem den første og anden boble. 8 bobler.
  2. omgang: 1 lm 2 bobler i første mellemrum og så 2 bobler i hvert mellemrum hele vejen rundt. Husk ikke at lave en lm mellem boblerne, som du gjorde I første omgang. Når du har lavet 16 bobler, så slutter du omgangen med en km i den første boble.

Hæft enderne og nu er du færdig med din første bomuldsrondel. Lav en stak af dem og gem dem på badeværelset, så de er klar til at bruge ved sengetid !!

Den originale opskrift og min tilladelse til at oversætte den finder du her (tilladelsen ligger under opskriften i kommentarer) http://www.whatyousow.co.uk/blogs/news/14672979-crochet-cotton-pads

Tip!

Når du skal vaske dem, så put dem i en vaskepose, vask dem ved 60 grader uden skyllemiddel. Tør dem gerne i tørretumbler evt. stadigt i vaskeposen

Hvis du har meget kalk i vandet, der hvor du bor, kan du hælde en sjat klar eddike i skyllemiddelrummet, så bliver rondellerne ikke hurtigt hårde.

Pia Petersen

 Ønsker du du købe noget billigt bomuldsgarn, til en overkommelig pris, så kan du finde scanfil cotton 8, 100 % bomuld Lige HER!

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder