Eksperiment…

i går købte jeg nogle farveblyanter… Ikke helt alm farveblyanter, for disse, kan man stryge en våd pensel over når man har farvelaget, og så får ens tegning et helt andet udtryk…. 

Alm tegning med farveblyanterne…  

Her et billede efter at der er brugt vand og billedet stadig er vådt…

  

 Og herefter når tegningen er tør har man uanede muligheder for at gøre det færdigt… Jeg har valgt denne rækkefølge fordi de skulle prøves af, jeg tror at næste gang jeg der vil jeg forsøge at Dodge først, farvelægge og så vand til sidst… 
Det færdige resultat er jeg nu egentlig blevet ok tilfreds med… 

 
//June

Du har mulighed for at følge min blog direkte på facebook Lige her! 

Facebook
Twitter
Pinterest

Læs mere

Personligt

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Vil du i kontakt med mig?

Tryk på knappen herunder og skrive til mig

Velkommen

Se ordre, kommenter på opslag og meget mere.

Kontakt

Udfyld formularen herunder