Forfatter

Eksperiment…

i går købte jeg nogle farveblyanter… Ikke helt alm farveblyanter, for disse, kan man stryge en våd pensel over når man har farvelaget, og så får ens tegning et helt andet udtryk…. 

Alm tegning med farveblyanterne…  

Her et billede efter at der er brugt vand og billedet stadig er vådt…

  

 Og herefter når tegningen er tør har man uanede muligheder for at gøre det færdigt… Jeg har valgt denne rækkefølge fordi de skulle prøves af, jeg tror at næste gang jeg der vil jeg forsøge at Dodge først, farvelægge og så vand til sidst… 
Det færdige resultat er jeg nu egentlig blevet ok tilfreds med… 

 
//June

Du har mulighed for at følge min blog direkte på facebook Lige her! 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder