Forfatter

Squashetti carbonara med Kylling LCHF.

Energifordeling på denne ret: 

Du skal bruge:

Denne opskrift er til en enkelt potion alt afhængig af hvor meget man spiser…. 

  • 1 squash i strimler
  • 1/2 pakke bacon i tern
  • 2 æggeblommer
  • 2 dl friskrevet parmesan
  • 2 dl fløde
  • 1/2 kyllingefilet
  • Salt og peber.

Bacon steges på en pande, enten i egen fedt, eller tilsæt noget rigtigt smør

Kylling skæres i tern og steges sammen med bacon. Smag til med salt og peber

Imens blandes æggeblommer, fløde og parmesan i en skål for sig

Det færdigstegte kylling og bacon blandes med æg/flødemassen, på panden, du kan evt igen smage til med salt og peber så du får den helt rigtige smag.

Squash strimlerne tilsættes på panden med alt det andet, og du skal lade massen blive fast, og tyk. Når dine squash strimler er al’dente serveres det i en dyb tallerken.

Velbekomme. 

Opskriften er inspireret fra Denne hjemmeside

Og jeg kan ikke tage æren af at have lavet opskriften om til LCHF, jeg har nemlig fundet opskriften i en gruppe på facebook, og har fået lov at gengive opskriften her på bloggen, så tusind tak for det! 

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder