Forfatter

Det bedste “Rugbrød” ala LCHF vi nogen sinde har smagt…

Opskriften er blevet revideret!!

 

 
Opskriften får i her:

Du skal bruge:

  • 400 gram kerner, jeg har brugt chiafrø, sesamfrø, solsikkekerner, græskarkerner, og hørfrø (evt også nødder kan bruges, men da jeg ikke tåler nødder, er det undladet her)
  • 1 dl vand
  • 4 æg
  • 1 dl olie
  • Lidt salt

Tænd din ovn på alm ovn 180 grader

Hvis du vælger at bruge chiafrø så skal du kun bruge 1/2 dl vand og en halv dl olie. Kernerne blandes i en skål, hvor du tilsætter vand og olie, herefter tilsætter du æg, og salt, og rører massen rundt. Massen skal være en slags konsistens som grød,

Læg din brødblanding i en rugbrødsform, og sæt det i den varme ovn i 1 time.

Efter en time med brødet i ovnen, sæt ovnen på varmluft ovn, 180 grader, og bag brødet færdigt i 15 min.

Tag brødet ud af ovnen, og ud af formen og lad det køle… 
Skriv gerne en mail eller kommentar, hvis du har spørgsmål…

Hvis du gengiver min opskrift så værd sød at linke til min blog. 

//June.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder