Forfatter

Det bedste “Rugbrød” ala LCHF vi nogen sinde har smagt…

Opskriften er blevet revideret!!

 

 
Opskriften får i her:

Du skal bruge:

  • 400 gram kerner, jeg har brugt chiafrø, sesamfrø, solsikkekerner, græskarkerner, og hørfrø (evt også nødder kan bruges, men da jeg ikke tåler nødder, er det undladet her)
  • 1 dl vand
  • 4 æg
  • 1 dl olie
  • Lidt salt

Tænd din ovn på alm ovn 180 grader

Hvis du vælger at bruge chiafrø så skal du kun bruge 1/2 dl vand og en halv dl olie. Kernerne blandes i en skål, hvor du tilsætter vand og olie, herefter tilsætter du æg, og salt, og rører massen rundt. Massen skal være en slags konsistens som grød,

Læg din brødblanding i en rugbrødsform, og sæt det i den varme ovn i 1 time.

Efter en time med brødet i ovnen, sæt ovnen på varmluft ovn, 180 grader, og bag brødet færdigt i 15 min.

Tag brødet ud af ovnen, og ud af formen og lad det køle… 
Skriv gerne en mail eller kommentar, hvis du har spørgsmål…

Hvis du gengiver min opskrift så værd sød at linke til min blog. 

//June.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder