Forfatter

DIY armbånd af sikkerhedsnåle…

Alle jer der følger min blog, ved jo at min mand og jeg er flyttet i hus… Jeg har nu fået mit KREA rum til at se nogen lunde ud… Er i den syvende himmel… Dog mangler jeg lige et bord jeg kan sidde ved.. 

Det første der er blevet til i mit nye rum er dette armbånd…   

Hvis du vil gøre kunsten efter, evt på en regnvejrsdag i sommerferien, måske sammen med dine børn, så skal du bruge…

Materialer der skal bruges til dette armbånd:

  • 48 sikkerhedsnåle (det er dette antal jeg har brugt til at jeg kunne passe det.
  • Elastiksnor (min er tynd, så jeg har lagt den dobbelt.
  • Rørperler (jeg har brugt Hama perler, som er dem man også bruger til perleplader.
  • En saks

Sæt perler på dine sikkerhedsnåle, og klem eller lim den sammen når du lukker den, så du eller dit barn ikke risikere at sikkerhedsnålene går op, når armbåndet er i brug… På de efterfølgende billeder kan du se fremgangsmåden… 

   
  

   
Håber du er blevet inspireret, og jeg ser gerne jeres armbånd, hvis i smider dem som kommentar til blogopslaget…

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder