Forfatter

DIY armbånd af sikkerhedsnåle…

Alle jer der følger min blog, ved jo at min mand og jeg er flyttet i hus… Jeg har nu fået mit KREA rum til at se nogen lunde ud… Er i den syvende himmel… Dog mangler jeg lige et bord jeg kan sidde ved.. 

Det første der er blevet til i mit nye rum er dette armbånd…   

Hvis du vil gøre kunsten efter, evt på en regnvejrsdag i sommerferien, måske sammen med dine børn, så skal du bruge…

Materialer der skal bruges til dette armbånd:

  • 48 sikkerhedsnåle (det er dette antal jeg har brugt til at jeg kunne passe det.
  • Elastiksnor (min er tynd, så jeg har lagt den dobbelt.
  • Rørperler (jeg har brugt Hama perler, som er dem man også bruger til perleplader.
  • En saks

Sæt perler på dine sikkerhedsnåle, og klem eller lim den sammen når du lukker den, så du eller dit barn ikke risikere at sikkerhedsnålene går op, når armbåndet er i brug… På de efterfølgende billeder kan du se fremgangsmåden… 

   
  

   
Håber du er blevet inspireret, og jeg ser gerne jeres armbånd, hvis i smider dem som kommentar til blogopslaget…

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder