Forfatter

Mad muffins med fyld, LCHF.

Dette blogindlæg har været længe undervejs, men i skal da ikke snydes for min kreativitet i køkkenet… Denne har jeg lavet efter et billede jeg så, så aner ikke hvilke opskrifter der er bedst at bruge, her har jeg nemlig blot sjusset mig frem..

  

Opskrift på ca 5 stk. (Lavet i ramakiner)

Æggemassen:

 • 6 æg
 • 1/2 dl Fløde
 • 1 spsk Friskost

Fyld som blandes i æggemassen

 • 100 gram Champion
 • 1 Rød peber
 • 3 blomme tomater
 • Salt og peber.

Selve dine muffins laves i ramakinerne, jeg lagde to stykker pålægsskinke ned i bunden, men dette kan undlades, jeg brugte en pakke kogt skinke.

Så satte jeg dem i ovnen på 180 grader i 20 min, og så var der aftensmad…

  
Ideer til fuld som kan erstatte det jeg puttede i:

 • Bacon stykker
 • Skinke i tern
 • Kylling i tern
 • Spinat
 • Squash 

  

Tak fordi du læste med.. 

//June

  Del på facebook
  Facebook
  Del på google
  Google+
  Del på twitter
  Twitter
  Del på linkedin
  LinkedIn

  More to explorer

  Danmark er delvist lukket ned.

  Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Kontakt

  Udfyld formularen herunder