Forfatter

Mad muffins med fyld, LCHF.

Dette blogindlæg har været længe undervejs, men i skal da ikke snydes for min kreativitet i køkkenet… Denne har jeg lavet efter et billede jeg så, så aner ikke hvilke opskrifter der er bedst at bruge, her har jeg nemlig blot sjusset mig frem..

  

Opskrift på ca 5 stk. (Lavet i ramakiner)

Æggemassen:

  • 6 æg
  • 1/2 dl Fløde
  • 1 spsk Friskost

Fyld som blandes i æggemassen

  • 100 gram Champion
  • 1 Rød peber
  • 3 blomme tomater
  • Salt og peber.

Selve dine muffins laves i ramakinerne, jeg lagde to stykker pålægsskinke ned i bunden, men dette kan undlades, jeg brugte en pakke kogt skinke.

Så satte jeg dem i ovnen på 180 grader i 20 min, og så var der aftensmad…

  
Ideer til fuld som kan erstatte det jeg puttede i:

  • Bacon stykker
  • Skinke i tern
  • Kylling i tern
  • Spinat
  • Squash 

  

Tak fordi du læste med.. 

//June

    Del på facebook
    Facebook
    Del på google
    Google+
    Del på twitter
    Twitter
    Del på linkedin
    LinkedIn

    More to explorer

    Hæklet Perle armbånd

    Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Kontakt

    Udfyld formularen herunder