Mad muffins med fyld, LCHF.

Dette blogindlæg har været længe undervejs, men i skal da ikke snydes for min kreativitet i køkkenet… Denne har jeg lavet efter et billede jeg så, så aner ikke hvilke opskrifter der er bedst at bruge, her har jeg nemlig blot sjusset mig frem..

  

Opskrift på ca 5 stk. (Lavet i ramakiner)

Æggemassen:

  • 6 æg
  • 1/2 dl Fløde
  • 1 spsk Friskost

Fyld som blandes i æggemassen

  • 100 gram Champion
  • 1 Rød peber
  • 3 blomme tomater
  • Salt og peber.

Selve dine muffins laves i ramakinerne, jeg lagde to stykker pålægsskinke ned i bunden, men dette kan undlades, jeg brugte en pakke kogt skinke.

Så satte jeg dem i ovnen på 180 grader i 20 min, og så var der aftensmad…

  
Ideer til fuld som kan erstatte det jeg puttede i:

  • Bacon stykker
  • Skinke i tern
  • Kylling i tern
  • Spinat
  • Squash 

  

Tak fordi du læste med.. 

//June

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *