Forfatter

Tundeller, med salat og bønner på panden. LCHF

I dag skal vi have tundeller, med bønner på panden og salat, og en god hvidløgsdressing. 

Mine tundeller har jeg fået inspiration herfra: Tundeller

Jeg har lavet dem således: 

  • 2 dåser tun i olie
  • 1 spsk cremefraiche 38 %
  • 1 spsk Mayo
  • 1 æg
  • 1 peberfrugt
  • 2 forårsløg
  • Lidt citronsaft
  • Salt og peber.

Rør tun sammen med de øvrige indgridienser, skær forårsløg og peberfrugt i fine stykker og bland med i farsen.

Jeg vælger at stege dem på panden, i smør. 

Dertil laver jeg nogle grønne bønner fra frost på panden, stegt i smør, med hvidløg og salt. (Smager himmelsk)

Og så min fantastiske hvidløgsdressing, lavet af:

  • Cremefraiche 38 % og Mayo halvt af hvert.
  • 1-2 fed hvidløg

  
//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder