Forfatter

Oksekødsboller med mozzarella, LCHF.

Her er hvad jeg gjorde, og inspirationen har jeg fundet på facebook, kan desværre bare ikke finde videoen længere… 

Opskrift på kødboller med fyld.

  • 500 gram oksekød
  • Krydderier
  • Mozzarella kugler, eller normal mozzareller og skær dem i firkanter.
  • Bacon
  • Tandstikkere….

Du rør din fars, med oksekød og krydderier. Derefter laver du en “bolle” og trykker flad, og ligger en mozzarella kugle i og folder din fars rundt om… Der efter smider du en omgang bacon rundt om kuglen og påsætter en tandstil ned igennem… 

Læg dem på en rist i ovnen, og gerne med en bageplade under med bagepapir der kan opsamle fedte. 

De skal have omkring 15-20 min i ovnen ved 200 grader, jeg bruger varmluft ovn. 

  
Jeg har desværre ikke et billede af dem færdiglavet, for de blev spist ret hurtigt efter de kom ud ovnen, og dem jeg ikke fik lavet, er smidt i fryseren, så jeg er spændt på om hvordan de bliver, når de skal laves, efter at have været i fryseren, skal nok holde jer opdateret… 

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder