Forfatter

Mine bekendelser… Om cola og LCHF

En cola afhængiges bekendelser! 
En lille beretning om mit liv med LCHF den sidste måned…

Vi starter lige med det positive, da jeg startede vejede jeg 68,1 kilo… Og er nu nede på 63,7

 

Jeg viser mig ellers ikke i badetøj, men sørme ikke, om jeg fandt et billede min mand havde taget af mig sidste sommer… På dette billede vejer jeg omkring 68…  

Det jeg nu kommer til at skrive ANBEFALER JEG IKKE! Og jeg skrev IKKE!!!! 

Men det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er sukkerafhængig og jeg ikke kan leve uden koffeinen i min cola.. Så jeg drikker stadig alm rød cola… Dvs jeg drak før op til 2 liter cola på en dag, nu er det skåret ned til omkring 0,5 l pr dag, og nogle dage drikker jeg slet ikke cola 😉 
Jeg bør muligvis nævne, at jeg nok ikke får SÅ meget fedt som jeg burde, så måske det er derfor jeg ikke tager tager på? 

Men det positive for mig vedr LCHF er at jeg har mindre smerter i mit underliv (lider af endometriose) min afføring er mere regel mæssig, og jeg er ikke oppustet når jeg går i seng om aftenen… ???

Jeg ved da godt at hvis jeg helt gav op på min cola, så ville mit liv muligvis se anderledes ud, men hvorfor give afkald på noget, jeg er glad for, og jeg stadig kan se en forandring?? Både vægtmæssigt og kropsmæssigt, humørmæssigt… 

Dette indlæg er IKKE en anbefaling.. Men en beretning om hvordan jeg lever med LCHF! 🙂

Husk du kan følge mig på Facebook

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder