Forfatter

Dagens mad Burger ala LCHF, 

Jeg har i dag lavet nogle burger ala LCHF det vil sige uden brød… Jeg er blevet inspireret fra vores nabo, Sverige, som har kørt med LCHF i meget langt tid, og deres kreativitet vil ingen ende tage… 

  
Dette er dog et forsøg, men i skal naturligvis ikke snydes for en opskrift på disse skønheder…

Opskrift på fyld.

Du skal bruge:

 • Peberfrugt
 • Squash
 • 2 forårsløg
 • Champion
 • Smør til at stege i
 • 2 fed hvidløg
 • Krydderier efter eget valg…

Snit grønsager i passende størrelse, når det er gjort, så put smør på panden sammen med krydderier, og hvidløg. Når hvidløg er svitset, så kan de øvrige snittede grønsager puttes på panden… 

   
 

Opskrift på selve burgeren.

Du skal bruge:

 • 500 gram hakket oksekød
 • Krydderier
 • 8 skiver bacon
 • Revet ost, jeg har brugt mozzarella og cheddar

Bland dit kød med krydderier, og så laver du 4 “boller” af farsen, jeg har brugt en dåse for at forme farsen til en slags “skål”… Så tager du 2 stykker bacon og sætter det rundt om skålen, og lægger noget revet ost i bunden af “skålene”. Så fylder du dem med det fyld du har lavet på panden, og topper med revet ost… Ind i en forvarmet ovn, på 200 grader (jeg bruger varmluft) i ca 25 min.. Hold øje med om de muligvis skal ud før tid… 

   
     Hvis du har lavet for meget fyld kan du med succes servere resten sammen med burgeren… 

    
Min mand har givet karakteren 10 ud af 10 mulige… Så jeg havde en meget glad mand som efterspørger om ikke godt vi kan få denne ret MEGET ofte.. Hihi… 

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder