Forfatter

Sko, Mayo uden kulhydrat, og øko “land” æg…. LCHF

Vi besluttede os i går for at dagen i dag skulle bruges på at købe sko til mig… Jeg havde set en annonce på facebook, om loppemarked, og hvad gør vi kvinder ikke for at købe billige sko fra et godt mærke… Så Lolland det blev…. Disse sko var hvad jeg fik med hjem…

image

Der hvor vi købte skoene kunne man i gårdbutikken ved siden af, købe økoæg, 30 hvide æg for 35 kr, og 30 brune æg for 40 kr. Vi købte de brune….

image

Der er intet bedre end friske æg, min mand er i den synende himmel…
Her kommer det bedste i forhold til LCHF, vi tog nemlig videre ud og handlede, og måtte da lige se hvad der var af kulhydrater i Mayo… Den første vi tog og så på, var da også den vi købte.

image

Jeg må indrømme at jeg troede at vi frem over altid ville lave vores Mayo selv, det er nemt og smager på sin vis også dejligt, dog bare ikke den samme smag som man netop kender fra de købte… Her er denne som vi købte med 0,00% kulhydrater:

image

 

//June…

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder