Forfatter

Baconrulle med oksekødsfars og ost. LCHF

 

Jeg har set en video på facebook, hvor man pakker noget fars ind i bacon med noget ost, jeg husker dog ikke hvordan og hvorledes, så her kommer min fortolkning. 

Min mand havde købt hakket oksekød, men jeg må ærlig indrømme at hakkebøffer hver dag, ikke lige er sagen. Derfor måtte jeg tænke kreativt i forhold til hvad vi havde i køleskabet… Først vil jeg skrive hvordan jeg har lavet farsen, og derefter vise jer billeder af processen. Håber dette kan være med til at inspirere jer, i forhold til nye muligheder og lækkert mad…

Opskrift på fars.

Du skal bruge:

  • 800 gram hakket oksekød
  • 2 spsk hytteost
  • 1 æg
  • Krydderier efter smag
  • Salt og peber
  • 1 spsk oliven olie (jeg har brugt en med smag af citron)

Dette blander jeg sammen, så den minder som en frikadellefars.  

 
Derefter bruger jeg noget bagepapir, og lægger bacon på bagepapiret. Jeg har brugt to pakker.   

 

Så fordeler jeg min fars på baconen. Og lægger en strimmel Goudaost på, og ruller den sammen:   

Jeg har penslet min baconrulle med oliven olie med krydderurter, ind på risten med en bageplade under risten, så fedtet lander på en plade der er nem at gøre ren. Ind i ovnen i ca 30 min, på 200 grader, dog skal den vendes efter 15 min, og man kan lige pensle på den anden side også… 
Hvis du ligesom jeg, får ekstra fars i overskud kan dette med succes, bruges til et par hakkebøffer… 

Til sommer vil denne ret med fordel kunne bruges til grillen… 

Velbekomme

   
  
//June.  

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder