Forfatter

Ula lahhh BRØD! LCHF

Vi købte i går denne brødblanding, som bliver mit alternativ til brød…  Jeg har endnu ikke prøvet det endnu, men det ser sørme lækkert ud… Prisen på blandingen er 169 kr og det lyder en smule dyrt, dog er der til 3 brød i blandingen, og jeg regner bestemt ikke med at spise mere end et enkelt stykke i ny og næ… Man kan nemlig med dette brød skære det ud i skiver og lægge i fryseren og kun optø en enkelt Skive af gange… 

     

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder