Forfatter

Ula lahhh BRØD! LCHF

Vi købte i går denne brødblanding, som bliver mit alternativ til brød…  Jeg har endnu ikke prøvet det endnu, men det ser sørme lækkert ud… Prisen på blandingen er 169 kr og det lyder en smule dyrt, dog er der til 3 brød i blandingen, og jeg regner bestemt ikke med at spise mere end et enkelt stykke i ny og næ… Man kan nemlig med dette brød skære det ud i skiver og lægge i fryseren og kun optø en enkelt Skive af gange… 

     

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder