Forfatter

Rester fra kødsovs brugt… LCHF

I går tænkte jeg at jeg hellere måtte lave noget andet end squash pasta til vores kødsovs, og det kom der dette ud af: 

   
Min mand gav maden karakter på en skala fra 1-10 og endelig karakter var 9, så det må synes at være godt … Han spise i hvertfald 3 “pandekager” med hytteost, og kødsovs, drysset med cheddar ost… 

Opskriften får i her:

Pandekager til kødsovs, og ovnen.

  • 4 æg
  • 1 spsk fiberhusk/ den gule
  • 4 spsk fløde
  • 2 spsk hytteost
  • Lidt salt
  • Smør til stegning.

Ingredienserne blander jeg sammen, til den er som den skal være, lidt ligesom en “normal” pandekage dej. Jeg sørger for panden er rigtig godt varm inden jeg laver den første, og selv om panden er varm skal det selvfølgelig altid gå galt med den første.. Haha. 

  
  
Når pandekagerne er lavet, sætter jeg dem på køl, da de er nemmere at rulle sammen når de er kolde, og så smører jeg dem med hytteost, og det er udover det hytteost der skal i dejen. Derefter kødsovs, og ned i et glasflad, hvor jeg så dryssede cheddarost oven på. 

  
Ovnen satte jeg på 150 grader og jeg gav maden ca 25-30 min i ovnen, da de bare skal være varme. 

   

//June 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder