Forfatter

Squash Spagetti med kødsovs LCHF 

  
Når man lever efter LCHF, kan man godt have trang til at få noget af det “normale” mad, som man spise før i tiden… Så i dag var vi nede i Kvickly og jeg faldt over en maskine som kan lave spiraler af grøntsager, så den røg selvfølgelig i kurven, sammen med alt det jeg skulle bruge, til mit projekt aftensmad

  
Når jeg laver en kødsovs, så blender jeg altid sovsen, det gør jeg fordi, jeg gerne vil have den helt uden klumper af tomater, og de andre ting jeg komme i. Opskriften får du her:

Opskrift på kødsovs:

Du skal bruge:

 • 2 spsk kokosolie
 • Lidt krydderier efter smag.
 • 1 løg- hakket fint
 • 800 gram oksekød med høj fedtprocent.

Det du skal bruge til at lave tomatsovsen med:

 • 150 gram blommetomater
 • 2 fed hvidløg
 • 1 tsk basilikum
 • 1 1/2 spsk olivenolie
 • Salt og peber
 • 1 dåse hakket tomater
 • 1 dåse tomat puré
 • 1 dl fløde

Varm kokosolie i en gryde og tilsæt løg når olien er varm, sammen med krydderier, når løg er stegt, tilsæt kødet og brun det. 

Nu til tomatsovsen, jeg har blendet tingene i den rækkefølge det står i ingredienslisten… Og smagt på den løbende, når denne er som man gerne vil have den, så tilsætter man tomatsovsen til kødet, og lade retten simre i 30-45 min. 

Opskrift på Squash spagetti:

 • 1 squash 
 • Kogende vand
 • Lidt salt.

Imens retten står og simre, laver du squash om til spagetti, om de bliver skåret eller lavet med en maskine som min eller hvordan du laver din spagetti er op til dig. Jeg har brugt 1 squash til 2 personer og der blev til 1 potion pr mand. Jeg lagde mine strimler i en skål og hældte kogt vand og tilsat lidt salt, og lod det stå i 2 min, hældte vandet fra, og så passede jeg tingene sammen så det hele var varmt og kunne serveres samtidigt. 

Jeg serverede retten med revet parmesan ost.. 

   
  

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder