Forfatter

Hr og Fru Mouritzens favorit boller. LCHF

Jer der har fulgt med på bloggen, ved hvilke udfordringerne jeg har haft ved at lave LCHF boller.. Enten er de gået fuldstændig galt eller også har de ikke været i min smag. 
Jeg har i dag brygget en opskrift sammen som er blevet rigtig gode… Og her er opskriften:

Opskrift på Hr og Fru Mouritzens favorit boller.

 • 3 hele æg
 • 2 æggehvider
 • 2 spsk Sukrin Gold
 • 2 1/2 spsk hytteost
 • 1/2 tsk salt
 • 160 gram revet fløde havarti ost  (den røde runde)*
 • 1 1/2 spsk friskost (jeg bruger en laktosefri)
 • 2 1/2 dl pofiber
 • 2 spsk gul fiber husk
 • 2 tsk bagepulver
 • 1/2 tsk kardemomme
 • 1 æg til at pensle bollerne med

Ingredienserne blandes sammen i ovenstående rækkefølge, og sættes til hvile i 15 min. Mens ovnen bliver varm. Sæt din ovn på 175 grader varmluft. Form dine boller og så pensler du dem med æg. Mine boller fik ca 22 min. 

*er sikker på der kan bruges noget andet ost, men havarti var den eneste jeg havde i køleskabet… 

Den opskrift jeg har brugt som inspiration er denne: http://minebedstelchfopskrifter.dk/mine-lchf-foedselsdagsboller/

  

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder