Forfatter

LCHF skinkesalat og hjemmerørt Mayo…

jeg tænkte at jeg ville prøve nogle nye boller i dag, eftersom de tidligere jeg har lavet, ikke var min smag… Men øv øv, de faldet sammen og var slet ikke bagte, men jeg har heller ikke noget pofiber hjemme, for har endnu ikke fundet en forretning der har det…. 

Men set fra den lyse side, så får jeg da afprøvet mine fantastiske maskine som rør min sej for mig.. Og når den nu alligevel var fremme, så fandt jeg lige den mekanik der kan rive for mig og påsatte den på min maskine. Jeg havde nemlig købt ind så jeg kunne lave en skinkesalat…

Opskrift på hjemmelavet skinkesalat:

Du skal bruge:

  • 400 gram skinke i tern
  • Et halvt løg 
  • Et meget lille drys salt.
  • Hjemmelavet Mayonaise
  • Klippet dild efter smag, jeg brugte det jeg havde i drivhuset.

Fin hak din skinke, og riv dit løg, bland det sammen, og smag til evt med lidt salt bland din hjemmelavet Mayonaise i, jeg brugte 5 tsk fulde mayo til min skinkesalat. Og tilsæt din dild… Kan spises sammen med en god salat.. Eller hjemmebagt brød.

Opskriften på Mayo fandt jeg her: 

http://lchfhverdag.blogspot.dk/2014/08/hjemmelavet-mayonnaise-pa-1-minut.html

Til Mayo, brugte jeg 3 tsk fulde hvidvinseddike og en tsk citronsaft og undlod sennep denne gang, for efter et par dage synes jeg at senneppen er meget gennemtrængene… 

Opskriften på de hjemmebagte boller som ikke lykkedes for mig i dag kan findes her: 

Fiberboller
  
//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder