Forfatter

Sommerfornemmelser…

Hold da op, sikke da et dejligt vejr vi har i dag, det er i sådan et vejr jeg drømmer om hus og have… Det er jo ikke fordi vi ikke har en gård vi kan være i, for det har vi, men det er der ikke meget privatliv ved. Hundene må ikke engang komme med i gården og løbe, og haven vil jo være tiltænkt vores to hunde.. Dog ville haven også være tiltænkt en lille urtehave, og da vi ingen altan har, her hvor vi bor, må vi jo tænke kreativt… Vi købte for nogle uger siden, nogen krukker af plastisk, lidt jord, og nogle frø, og gik derefter hjem og plantede…. 

Her er resultatet af mine radiser som var de første der spirede…

  

Jeg kunne fristes til at siges, at estragon’en der står ved siden er er hjemmelavet, men det er den altså ikke. For når man lever efter LCHF er det rart at man kan bruge nogle friske krydderurter, dog har jeg aldrig fået dem til at overleve hjemme i mit køkken før…. 

Mads syntes ligeledes at vi burde få os et drivhus, så det måtte vi jo købe… Heldigvis fandt vi et hvor vores krukker sagtens kunne stå, og efter de andre planter/frø er kommet i drivhus er det som om at de gerne vil samarbejde, og give os nogle spire.. Nu venter vi bare i spænding på hvornår vi kan bruge disse hjemmedyrkede grøntsager og urter.. Vi har bl.a. Selv plantet chili, radiser, purløg, jordbær og tomater, den purløg der står med grønt, er en jeg har plantet, efter at have købt den… Og ligeledes det samme med persillen…

 

Og da vi netop ikke har en altan, så står planter og drivhus i køkkenvinduet, og får en masse eftermiddagssol… 

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder