Forfatter

Tunesisk hækling, fra garn til pude….

Det er utroligt hvad garn kan forme sig til, med en smule tålmodighed, og en tunesisk hakke nål…

Se bare her udviklingen fra garn til pude….

  

  

  

Det skal nok lige nævnes, at dette var mit allerførste projekt i tunesisk hækling, eller som det også kaldes, hakning. Jeg var dog fast besluttet på at den skulle være færdig, og på trods af jeg ikke er så god på en symaskine, fik jeg alligevel, med kyndig hjælp fra min mormor, syet det hæklede stykke til en pude.. Derefter tænkte jeg at puden, måtte da have en partner, så der måtte mit kreative gen lige sættes i værk…

Puderne står nu i vores sofa, og bliver flittig brugt af min mand…

Opskriften købte jeg hos Anita garn i Brønshøj.

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder