Forfatter

LCHF Citronfromage

  

Når man afholder sig fra søde sager, så er det rart at man kan finde alternativer, som man kan spise med god samvittighed… Denne gang Citronfromage…

Opskriften kan findes her: https://johannecharnock.wordpress.com/2014/11/10/citronfromage/

Jeg har brugt Sukrin Gold 50 gram i stedet for melis. Det skal dog piskes ret længe, men mist ikke modet, æggene og Sukrin Gold skal nok blive en æggesnaps med en smule tålmodighed….

4 glas med Citronfromage, toppet med flødeskum… Vi er i den syvende himmel her hjemme..

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder