Forfatter

Osteboller LCHF, kreatid, pung af voksdug.

 

  

Jeg savnede mit daglige brød, så vi har prøvet at bage nogle osteboller… Dog ikke min kop te, så jeg må hellere på jagt efter en ny opskrift, hvor æggekonsistensen ikke er så gennemtrængene, men min mand der intet brød har fået i snart 3 uger, synes de smagte fantastisk, så jeg tænker at jeg hellere må bage dem igen, når de andre er spist… 

Opskriften finder du her: https://johannecharnock.wordpress.com/2014/08/01/osteboller/

Jeg lavede dog lidt om i opskriften, i stedet for pofiber, så brugte jeg 3 spsk grøn husk, og 4 spsk gul husk.

Ellers har dagen bare stået på kvalitetstid sammen med manden min, der havde fri i dag, og igen i morgen.. 

Og sørme om der ikke blev lavet en enkelt lille pung her til aften… 

 

Jeg har et lille lager af voksduge, så når jeg får taget mig sammen, får jeg lavet en pung, så jeg må indrømme at jeg har et par stykker der bare ligger, uden at blive brugt… Men jeg er slet, slet ikke prof til det med lynlås, så man kan kalde det en form for øvelse…. Eller det gør jeg i hvert fald, så er det jo ok at købe en ny lynlås mere til samlingen, i ny og næ, hehe….

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder