Forfatter

Osteboller LCHF, kreatid, pung af voksdug.

 

  

Jeg savnede mit daglige brød, så vi har prøvet at bage nogle osteboller… Dog ikke min kop te, så jeg må hellere på jagt efter en ny opskrift, hvor æggekonsistensen ikke er så gennemtrængene, men min mand der intet brød har fået i snart 3 uger, synes de smagte fantastisk, så jeg tænker at jeg hellere må bage dem igen, når de andre er spist… 

Opskriften finder du her: https://johannecharnock.wordpress.com/2014/08/01/osteboller/

Jeg lavede dog lidt om i opskriften, i stedet for pofiber, så brugte jeg 3 spsk grøn husk, og 4 spsk gul husk.

Ellers har dagen bare stået på kvalitetstid sammen med manden min, der havde fri i dag, og igen i morgen.. 

Og sørme om der ikke blev lavet en enkelt lille pung her til aften… 

 

Jeg har et lille lager af voksduge, så når jeg får taget mig sammen, får jeg lavet en pung, så jeg må indrømme at jeg har et par stykker der bare ligger, uden at blive brugt… Men jeg er slet, slet ikke prof til det med lynlås, så man kan kalde det en form for øvelse…. Eller det gør jeg i hvert fald, så er det jo ok at købe en ny lynlås mere til samlingen, i ny og næ, hehe….

//June

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Danmark er delvist lukket ned.

Jeg bliver helt trist ved tanken om, at alt måske ikke bliver 100% som vi kender Danmark/Verden, igen..
Jeg er vant til at være hjemme det meste af tiden, så ikke her er jeg på den måde udfordret, det har været min dagligdag de sidste 10 år, men jeg synes det er svært at man pludselig skal holde sig, for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder