Forfatter

Første indlæg på bloggen. Bag facaden.

Jeg vil starte med at svare på et spørgsmål: Hvordan kan det være jeg har oprettet en blog?

Svaret er således: Jeg er ærlig talt træt af Facebook, jeg føler jeg skal træde varsomt når jeg skriver noget, så facebook bruger jeg ikke til det, jeg forventer at bruge bloggen til.

og så til det væsentlige….

Hvem er jeg? Jeg er en ung kvinde på 28, jeg er lykkelig gift med manden i mit liv, bor i en gammel københavner lejlighed, her bor vi sammen med to dejlige hunde. Drømmen er at flytte uden for byen, i et hus, med have hvor hundene kan udfolde sig 🙂

Jeg er (synes jeg selv) meget kreativ, siden jeg var barn, har jeg både kunne strikke og hækle, takket være min mormor, som lærte mig den vidunderlige verden at kende, inden for strik, min mor kan jeg derimod takke, for at have lært mig at hækle. Og det har jeg haft god gavn af efter jeg blev voksen.

Dette var et lille indblik bag facaden, fremadrettet vil jeg prøve at give et indblik i hvad jeg tænker, og hvad jeg laver af kreative ting.

Jeg håber i har lyst til at følge med helt ind bag facaden.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

More to explorer

Hæklet Perle armbånd

Jeg har altid synes rigtig godt om at bruge perler og tråd til at skabe noget. Da jeg var barn, legede jeg ret ofte med min mors perler. Jeg kan huske at min mor havde en masse flotte, og specielt én farve var jeg virkelig vild med, og ved hvad det mest vilde er, den farve findes stadig i TOHO perler, ja selvom jeg er 34 år og Stenbodens perler har skiftet navn, så findes mange af farverne endnu. Vild ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Udfyld formularen herunder